5 Mart 2013 Salı

XCOM Enemy Unknown Türkçe Çeviri Projesi

XCOM Enemy Unknown Türkçe çeviri çalışması başlamıştır. Türkçe karakter sorunu şimdilik görünmüyor.Gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

17 yorum:

  1. sabırsızlıkla bitmesini bekliyorum. şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Son durum nedir ?

    YanıtlaSil
  3. Oyunu satın aldım Amazon'dan %80 indirimde tüm DLC'ler dahil normal fiyatı 50 dolar civarı ben 10 Dolar'a aldım artık yamayı bekliyoruz bence acele edilmemesi gerekli çıkcaksa da %100 çıksın ama son patch'li oyuna uyumlu olsun malum steam!

    YanıtlaSil
  4. Çeviri hangi aşamada ve devam ediyor mu ? Acaba oyunceviri - Türkçe-oyun gibi bir sitede bu konuyu açsaydınız daha güvenceli olurdu ben şimdi tereddütte kalıyorum çıkmazsa diye.

    YanıtlaSil
  5. Çok merak ediyorum Türkçe yamayı..

    YanıtlaSil
  6. Çeviricek çok bir şey yok aslında şimdiye bitmediğine göre bırakılmış

    YanıtlaSil
  7. Onca insan birşeyler sormuş bazı nedenler vardır belki cevap veremiyorsundur ama bizi de düşün sabırsızlanıyoruz ve endişeleniyoruz. Oyunun satın aldım çevirini görünce de insan hiç mi girmez şu siteye...

    YanıtlaSil
  8. Arkadaşlar yoğunluktan dolayı çeviriye el atamıyorum işin açıkçası. İptal etmek istemiyorum elbette fakat kalan kısımların (diyaloglar v.s) çevrilmesi için yardım edecek seviyede bu işe ciddi bakabilecek birileri çıkarsa projeyi devredebilirim, genel çeviri bütünlüğü açısından iletişim desteğim devam edecektir ilginene.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.turkce-oyun.com/ sitesiyle veya oyunceviri sitesi ile iletişime geçsen eğer istemiyorsan dosyaları bana gönderirsin bende bu çeviri siteleriyle irtabata geçsem nasıl olur.

      Sil
    2. http://forum.oyunceviri.com/showthread.php?t=1866&p=14463#post14463 Oyunçeviri sitesinde konuyu belirttim. :D

      Sil
  9. Bir ses ver bir soluk alalım :D bunca zamandır bekliyoruz hani en azından yama çıkacak veya çıkmayacak de bir de olmuyor senin yaptığın açmışsın konuyu bizde görüp satın almışız oyunu bekliyoruz tabi
    bana güvenerek mi aldın dediğini duyabiliyorum sana da hak veriyorum en azından bittiği kadarını yayınla .

    YanıtlaSil
  10. Kolay gelsin yama dan bir haber var mı

    YanıtlaSil
  11. Ya arkadaş iş mi senin yaptığın yama ne oldu hikaye mi bir de para verip oyunu DLC'leri ile birlkte adlık senin yaptığın ne şimdi böyle bittiği kadarını paylaşırmısın lütfen

    YanıtlaSil
  12. x com enemy within yamasını yapın diycem kolaysa sen yap diyiceksiniz haklısınız. Ama bir değerlendirin arada biz bekleriz saygılar.

    YanıtlaSil
  13. Text dosyasındaki yazılanları yaptım ama dil değişmedi ne yapmam gerekiyor ???

    YanıtlaSil
  14. XCOM - Enemy Within DLC sini çevirdin mi ? Çevirmediysen çevir LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNN

    YanıtlaSil